psiholog cuplu

Jurnalul unui cuplu care îşi dorea o partidă de sex în trei

Posted: 27 iunie 2020 by admin

psiholog cuplu

Omul are nevoie de o poveste pentru a învăţa să îşi trăiască viaţa.

„Când am venit la tine, eram extrem de doritor să încerc, alături de soţia mea, sexul în trei, dar ea nu era foarte hotărâtă. Aşa că am apelat la tine pentru a găsi cea mai bună modalitate pentru a o convinge că sexul în trei poate reprezenta maximumul fanteziilor noastre în pat.

Preferam să mai vină un alt bărbat gândindu-mă că asta ne va plăcea amândurora. Ştiu că cei mai mulţi bărbaţi îşi doresc să facă sex cu două femei. Fiind un manager de succes şi lucrând foarte mult în străinătate, am încercat sexul cu două partenere şi pot spune că mi-a plăcut.

Acum însă, având o soţie, nu îmi mai doream o altă femeie în patul nostru, ci un alt bărbat. Nu pentru mine, ci pentru ea. Mă gândeam că va fi extrem de excitant pentru amândoi. Chiar găsisem şi bărbatul potrivit, pentru care, cumva, soţia mea îşi dăduse acordul. Însă nu reuşeam să facem pasul decisiv, pentru că ea, atunci când hotăram un anumit scenariu, dădea înapoi.

Şedinţele cu tine au fost foarte interesante, mai ales că am reuşit să vorbim despre multe alte lucruri, reuşind să îmi pun ordine în foarte multe privinţe. Însă, în legătură cu sexul în trei, pot spune că mi-a plăcut foarte tare abordarea ta.

Mi-ai povestit despre modul nou în care tu abordai viaţa sexuală, vorbindu-mi despre sex, fantezie şi fantasmă. Mi-ai spus foarte clar care va fi trecerea de la fantezie la fantasmă şi m-ai rugat să mă gândesc la trei lucruri.

Unul îl reprezenta exemplul unui alt cuplu care trecuse prin această experienţă şi cum au continuat apoi.

Doi, scenariul adevărat, cu imagini explicite legate de actul sexual al soţiei mele cu acel bărbat. Mai mult decât atât, m-ai rugat să mă gândesc ce se va întâmpla în următoarele situaţii: dacă soţia va fi încântată şi va dori să repete experienţa cu acel bărbat, dar şi cu alţii. Dacă îi va plăcea mai mult sexul cu alţi bărbaţi. Şi în fine, ce voi face dacă va veni şi ea cu propriile scenarii, în care şi eu trebuia să îi îndeplinesc anumite fantezii, eventual să fac şi eu sex cu un alt bărbat.

Şi trei, ce fel de părinţi vom fi noi pentru copiii noştri dacă vom prefera în continuare să tot facem schimb de parteneri.

În privinţa experienţelor altor cupluri, ai avut dreptate. Ştiam câteva cupluri, însă niciunul nu supravieţuise cu adevărat. Toţi ajungeau într-un final să se despartă. Sau, aşa cum spuneai şi tu, după împlinirea acestei fantezii, vor dori mai mult. Şi mai mult este reprezentat de experienţe legate de droguri din ce în ce mai puternice. Şi da, iar ai avut dreptate. Toţi cei pe care îi ştiam ori se despărţiseră, ori deveniseră nişte drogaţi în căutarea unor noi experienţe, care îi măcina fizic şi mental.

Legat de scenariile ce puteau apărea în urma unei astfel de experienţe, m-am gândit foarte mult şi mi-am dat seama că ne poate duce pe marginea prăpastiei, iar eu nu îmi doream asta.

Iar rolul parental mi-a pus cu adevărat capac.

Ce să spun acum? Că m-am liniştit, mi-am dat seama cum eram pe punctul de a urca relaţia într-un carusel din care nimeni dintre cei care îşi doreau cu adevărat o familie nu a scăpat întreg.

Pot spune că mi-am redescoperit sentimentele pe care le am pentru soţia mea. Şi imaginaţia ce era cât pe ce să o ia razna în privinţa sexului am mutat-o, aşa cum m-ai sfătuit, în alte laturi ale vieţii noastre unde sincer să fiu, este mult mai utilă. Acum avem hobby-uri adevărate şi o viaţă de familie sănătoasă.”

Autor: Psiholog Constantin Cornea

sursa : csid.ro