psiholog bucuresti

DE CE?

Posted: 9 iunie 2021 by admin

psiholog bucuresti

De ce oamenii fac mai mult sex, decat dragoste?

De ce oamenii fac mai mult sex, decat dragoste?

De ce dau nastere mai multor copii decat pot iubi?

De ce, cei care procreaza sunt mult mai multi decat cei care isi doresc copii? Iar unii care isi doresc copii nu pot procrea?

De ce exista religii, biserici, ritualuri si atat de putin credinciosi?

De ce limita de viteza in Romania este de 130 km/ora si toate masinile pot merge, si chiar merg cu mult mai mult decat atat?

De ce se pot urca oamenii beti la volan?

De ce exista: tigari, alcool, cola si multe altele care nu au nici macar un beneficiu pentru sanatatea omului?De ce semaforul poate arata rosu, dar nu te poate impiedica sa treci?

De ce oamenii au nevoie de sarbatori, pentru a se bucura?

De ce copilul care doreste sa se joace este trimis la scoala? De ce adultul care doreste sa iubeasca, trebuie sa munceasca? De ce batranul care nu a avut timp sa se joace pentru ca a invatat cand era copil, iar mai apoi nu a avut timp sa iubeasca pentru ca a muncit, cand a ajuns sa stie atat de multe nu mai valoreaza mai nimic pentru societate?

De ce unii au mult mai mult decat pot cheltui vreodata, iar altii nu au nimic?

De ce unii au prea multe case, iar altii stau pe strada?

De ce omul doar cand se imbolnaveste stie ce inseamna sanatatea?

De ce nu ii ajunge omului: sanatatea, familia, natura, anotimpurile, prietenii, arta, muzica, poezia, pentru a se bucura?

De ce pe aceasta planeta, animalele mari le mananca pe cele mici? Iar oamenii care au putere isi urmaresca interesele proprii in dauna celor multi?

De ce, de ce, de ce…?

Un articol de Constantin Cornea

Sursa: kudika.ro