psiholog bucuresti

Cele 3 ingrediente prin care poți cuceri orice femeie

Posted: 6 noiembrie 2022 by Admin

psiholog bucuresti

Dintotdeauna misterul prin care poți cuceri o femeie a fost amplu dezbătut, pentru a se ajunge la rețeta perfectă. Bineînțeles că o rețetă ideală, de necombătut nu există, pentru că, fiecare femeie este unică în felul ei. Iar această unicitate are la bază temperamentul, caracterul, vârsta, traumele trecutului, nivelul de educație, așteptările legate de viitor, carieră etc.

Din experiența de la cabinet, pot spune însă că sunt anumite ingrediente ce îți pot asigura succesul, în cazul în care vei ține cont de ele.

Protecție
Fiecare femeie își dorește să se simtă protejată de partenerul ei. Această protecție se poate manifesta diferit, în funcție de fiecare femeie în parte. Însă, discutând la modul general, protecția bărbatului ar trebui să se manifeste prin următoarele elemente:
 Protecție financiară, ceea ce înseamnă că ar fi bine să aveți un anumit nivel al veniturilor care să o lipsească de grija zilei de mâine, putând astfel să se gândească la o casă frumoasă sau la vacanțe și ieșiri ce vă pot înfrumuseța zilele petrecute împreună.
 Protecția fizică este importantă pentru a ști că se poate baza pe voi, oriunde mergeți, fără să simtă că ar putea fi în pericol în vreun fel.
Prietenii și cunoștințele pe care bărbatul dar și partenera lui, se poate baza în situațiile dificile: un medic, un avocat, un profesor cu care vă puteți sfătui atunci când aveți nevoie.
Poziția socială, rolul social sunt de asemenea elemente prin care femeia se poate simți protejată. Un bărbat cu o poziție socială bună are și venituri peste medie, dar are și posibilitatea de a avea acces la anumite medii ce pot facilita cuplului o soluție în cazul în care se vor confrunta cu anumite probleme. Mai mult decât atât, această poziție îi oferă și femeii vizibilitate, ajutând-o să își crească stima de sine.

Afecțiune
Știm cu toții cât de mult apreciază femeile afecțiunea oferită de un bărbat. Această afecțiune se poate manifesta prin: atingeri, mângâieri, îmbrățișări, complimente legate modul în care arată, de modul în care gândește sau de felul în care se comportă. De asemenea, afecțiunea se mai poate manifesta prin dorința de a comunica cu ea, pe diferite teme legate de traiul în comun, pentru a se simți ascultată, dar și pentru a reuși împreună, să găsiți cele mai bune modalități prin care vă puteți face fericiți unul pe celălalt. Gesturile mici, precum anumite mesaje de dragoste, cadourile cu semnificație sunt de asemenea elemente importante pentru o femeie. Respectul pentru punctul ei de vedere, pentru propriile libertăți asumate sunt de asemenea foarte importante. Mai putem vorbi aici despre ajutorul în privința treburilor casei dar și sprijinul emoțional, atunci când ea trece prin momente mai dificile.
Micile surprize, cum ar fi o invitație în oraș, o masă romantică sau aducându-i acasă prăjitura preferată.
Tandrețea exprimată prin gesturi o va face să se simtă iubită, apreciată și dorită de partener. Erotismul este foarte important pentru că o poate ajuta pe femeie să se descopere pe sine și ceea ce îi place cu adevărat în pat, pentru a avea o viață sexuală plină de satisfacții.

Umorul
Este foarte important să reușiți să vă faceți partenera să râdă. Glumele bune și umorul sunt foarte apreciate de femei, pentru că le dau o stare de bine, oricând. Dacă reușiți să vă faceți partenera să râdă, ea va avea o stimă de sine crescută și vă va considera un companion plăcut.
Dacă respecți elementele de mai sus, cu siguranță vei fi plăcut de sexul opus, pentru că doar așa poți ajuta o femeie să se simtă iubită, apreciată, dorită și implinită alături de tine.

Autor : Psihoterapeut Constantin Cornea

Sursa: avantaje.ro

1 Comment

  • MărioaraM 26 ianuarie 2023 at 23:45

    Mulțumesc, dacă am învăța aceste lucruri la 20 de ani… De apreciat, dar ca să putem primi trebuie să oferim aceste și noi aceste lucruri… Mulțumesc!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.