psiholog bucuresti

Minora violată l-a cunoscut pe agresor pe TikTok şi a acceptat să urce la el în maşină. Un martor a găsit-o agitată şi confuză şi a sunat la 112

Posted: 1 august 2023 by Admin

psiholog bucuresti

O fată în vârstă de 15 ani a fost violată într-o mașină, pe o stradă din Capitală, de un tânăr de 25 de ani, pe care l-a cunoscut pe internet. Agresorul a fost arestat preventiv.

Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție au reținut duminică un tânăr în vârstă de 25 de ani, cercetat pentru viol.

Fata, violată într-o mașină, în Sectorul 4 din București

Acesta este acuzat că sâmbătă a violat o fată în vârstă de 15 ani.

„Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr, iar la data menționată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinței persoanei vătămate, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului”, transmit, luni, reprezentanții Poliției Capitalei.

De asemenea, în urma investigațiilor a fost identificat și, ulterior, prins tânărul bănuit de comiterea faptei. A fost dus la audieri, iar duminică a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta, magistrații au dispus arest preventiv pentru 30 de zile.

Orice schimbare de comportament la un adolescent este un semnal de alarmă pentru părinţi

Poliţiştii l-au reţinut imediat pentru 24 de ore, iar magistraţi au decis că individul nu poate fi lăsat liber – au dispus arest preventiv pentru 30 de zile.

Crina Eșanu, purtătoare de cuvânt Poliţia Capitalei: Vă recomandăm să nu vă întâlniţi cu persoane pe care le-aţi cunoscut în mediul online şi foarte important, pentru părinţi, să monitorizaţi activitatea în online a copiilor dumneavoastră şi cu cine se întâlnesc aceştia.

Orice schimbare de comportament la un adolescent este un semnal de alarmă pentru părinţi, spun psihologii.

Constantin Cornea, psiholog: Dacă încearcă să se ascundă. Dacă lipseşte mai mult de acasă, dacă are anumite dereglări alimentare. Dacă devine închis şi nu mai socializează. Părinţii trebuie să aibă grijă să-şi contruiască o relaţie bazată pe încredere şi prietenie cu adolescenţii. Să nu uităm că aceşti escroci care-şi fac meandrele pe internet pot miza pe lipsa de experienţă a copilului nostru sau a adolescentului nostru astfel încât ei se pot ascunde în spatele ecranului, îşi pot forma o imagine perfectă.

Sursa: observator.ro

No Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.