psiholog bucuresti

Jurnalul unui bărbat care nu are curajul să se despartă de soția sa, de teamă că aceasta amenință că își va pune capăt zilelor

Posted: 14 august 2022 by Admin

psiholog bucuresti

„Omul are nevoie de o poveste pentru a învăța să își trăiască viața.” Psihoterapeut Constantin Cornea

„Am venit la psiholog nu pentru mine, ci din teamă de a nu ajunge într-o situație ce părea îngrozitoare. Sunt căsătorit de mai bine de 20 de ani, dar de câțiva ani soția mea parcă este blestemată sau bântuită de un demon care nu îi mai dă pace. Ba din contră, parcă dorește să o ia de mână și să o facă să se arunce în gol. Asta este o amenințare permanentă, despre care îmi vorbește de fiecare dată când avem păreri diferite sau când, sătul de faptul că nimic și nimeni nu mai reușește să o mulțumească, îi spun că vreau să ies din această relație care cred că ne face rău amândurora.
Am venit la terapie după ce ani de zile am fost împreună cu soția pe la zeci de mănăstiri, fără să văd o schimbare. Nu mă așteptam sincer să mai găsesc o rezolvare, dar voiam să am sufletul împăcat că am făcut tot ce ține de mine.
Soția mea a făcut depresie din cauză că am înșelat-o
Mare mi-a fost mirarea când, de la prima ședință, din istoricul prezentat de mine, am aflat că suferă de depresie. Am descoperit și ce a declanșat această depresie și, sincer să fiu, nu prea mi-a plăcut. Un eveniment de acum câțiva ani, când ea m-a prins că am înșelat-o, a declanșat această depresie. Eu nu am făcut nimic să o ajut la început, iar ea s-a adâncit în nisipurile mișcătoare și hulpave ale depresiei.
Citește continuarea aici: https://www.csid.ro/lifestyle/relatii-si-cuplu/jurnalul-unui-barbat-care-nu-are-curajul-sa-se-desparta-de-sotia-sa-de-teama-ameninta-ca-isi-va-pune-capat-zilelor-20101982/

No Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.